Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Iskolai előkészítő foglalkozás a Hétvezérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 19.
ImageJanuár 25-én 16.30-tól Csicsergő iskola előkészítő foglalkozás lesz a Hétvezér Általános Iskolában. A foglalkozáson betekintést nyerhetnek a szülők az iskola pedagógiai munkájába, miközben a gyerekek a tanító nénikkel ismerkedve játékos foglalkozásokon vehetnek részt. Az iskola idén február 15-én és március 22-én is várja majd a leendő diákjait.
Tovább...
 
Hét díjra várja a város a javaslatokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 19.
ImageA Penna Regia, a Sipos Gyula, a Székesfehérvár Közbiztonságáért, Oktatásáért, Ifjúságáért, Egészségügyéért, valamint Sportjáért díjakra írt ki felhívást Székesfehérvár Önkormányzata. A javaslatokat valamennyi kitüntetésre február 17-ig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatalhoz.
Tovább...
 
Kiállításokkal és filmbemutatóval tiszteleg Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. január 18.
ImageA Magyar Kultúra Napja alkalmából több kiállítás és egy filmbemutató várja a székesfehérváriakat.
Tovább...
 
Megszületett a döntés: megépül Székesfehérvár Déli összekötő útja Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. január 18.
ImageSzékesfehérvár Déli összekötő útjának megépülésével kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Vargha Tamás honvédelmi államtitkár, országgyűlési képviselő és dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Nyílt nap az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2017. január 18.
ImageNyílt napra várták a továbbtanulás előtt álló diákokat az Óbudai Egyetem Alba Regia Karának Geoinformatikai Intézetében. 2017 szeptemberétől az Alba Regia Műszaki Karon mérnök informatikus asszisztens, földmérő és földrendező mérnök, gépészmérnök, informatikus, műszaki menedzser, villamosmérnök, mechatronikai mérnök szakokra jelentkezhetnek a diákok. 2017-ben már több mint 150 duális férőhelye van az egyetemnek, amit a gazdasági partnerekkel együtt kínálnak a diákok számára sikeres felvétel esetén.
Tovább...
 
Fésüs Irén kapta a díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2017. január 18.
ImageA Magyar Tudományos Akadémia dísztermében adta át a Magyar Diáksport Szövetség azokat az elismeréseket, amelyekkel a diákolimpikonok pártfogóit jutalmazták. Fejér megyéből a díjat Fésüs Irén röplabda szakedző, a Felsővárosi Általános Iskola testnevelő tanára kapta. A sokszoros magyar válogatott röplabdázó évek óta elhivatott ezen csapatsport népszerűsítésében, s első számú feladatának az utánpótlás-nevelést tekinti.
Tovább...
 
A citrom déligyümölcs, fűszer és orvosság is egyben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. január 17.
Mínusz 20 és mínusz 10 fok között ingadozva mi is jöhetne a méz és a hagymatea után, mint a citrom? Ez a finom illatú, rendkívül intenzív ízű és sokoldalúan felhasználható növény, amely déligyümölcs, fűszer és orvosság is egyben.
Tovább...
 
Székesfehérváron is megemlékeznek az elhurcolt németekről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. január 17.
A magyarországi németek elhurcolására emlékeznek a Királykút Emlékházban január 21-én. A Székesfehérvári Német Nemzetiségi Önkormányzat rendezvényére tisztelettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Újra lesz karnevál Velencén! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. január 17.
ImageElőször, 2015-ben Farsangi Forgatagként indult - már akkor is élénk érdeklődés mellett zajlott -, majd tavaly Velencei Karnevál néven tízezres tömeget vonzott a Korzóra az immár hagyományos télűző esemény.
Tovább...
 
Programok a névadó tiszteletére a Nemes Nagy Ágnes Kollégiumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. január 17.
ImageKülönféle versenyek, kiállítás, rendhagyó irodalomóra, táncház és a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett ünnepség is szerepel a Nemes Nagy Ágnes-hét programjai között. A rendezvénysorozat hétfőtől csütörtökig tart a költő nevét viselő székesfehérvári kollégiumban.
Tovább...
 
Indul a Kégl György Városi Egészségügyi Program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. január 17.
ImageIndul a Kégl György Városi Egészségügyi Program. – jelentette be Székesfehérvár polgármestere a Városházán. A program rendszerbe foglalja a prevenció, az egészségügyi alapellátás és a kórháztámogatás feladatait, azok ütemezését és pénzügyi forrásait. Az idei költségvetés elfogadásával induló program részét képezi a Közgyűlés által tavaly decemberben jóváhagyott és most aláírt megállapodás, melynek értelmében Székesfehérvár Önkormányzata az eddiginél több támogatást biztosít a háziorvosoknak és az ügyeleti ellátásnak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12387 - 12397 / 20379